Preview Mode Links will not work in preview mode

Jag heter Johan Kallblad och är VD på Exsitec. Vi är ett konsultföretag som levererar IT-lösningar för att göra våra kunders vardag effektivare, enklare och roligare. Den här podden handlar om mina kollegor, vår personal och kanske också om våra partners och kunder.

Dec 19, 2019

Johan och Frida möter Heliodorus Antonov. Vi pratar om Visma Business och vad som får en att trivas där man är just nu. Han berättar också om en misslyckad resa till London, där Helidorus tipsar om att läsa på mer än enbart en resesite. 


Dec 12, 2019

Johan Kallblad och Frida Widesjö möter Visma Softwares vd Carola Lissel. Exsitec har haft ett långt partnerskap tillsammans med Visma och blev i år Årets partner för sjätte gången. Carola berättar om sin resa, Vismas väg till lönsamhet år efter år och framtiden. 


Dec 5, 2019

Frida Widesjö och Tomas Tränkner pratar om hur Exsitec marknadsför sig och vilka resultat det ger. Frida berättar om hur hon tar fram innehåll som engagerar med poddar, filmer och bloggar. Många bra tips och inspiration till dig som är intresserad av content marketing. 


Nov 28, 2019

Frida Widesjö och Johan Kallblad pratar om att göra karriär. Johan ger tips hur hur man kan utveckla sig själv som ledare. 


Nov 21, 2019

Frida Widesjö och Johan Kallblad pratar ledarskap. Johan berättar vad han gör på jobbet på dagarna.